Trucs en Spelcodes: Sonic Dash 2: Sonic Boom (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Sonic Dash 2: Sonic Boom voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Sonic Dash 2: Sonic Boom: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Sonic Dash 2: Sonic Boom. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Het schitterende vervolg op de SEGA ' s hit eindeloze loper, SONIC DASH. Met de cast en de wereld van het nieuwe TV-serie, SONIC BOOM.
Nieuwe en verbazingwekkende 3D-werelden, uitdagingen en spel. Speel als Sonic, Tails, Amy, Knuckles, en Sonic ' s nieuwe vriend, Sticks. Laten we dit doen!
SONIC DASH 2 FUNCTIES - RACE met maximaal drie tekens in het nieuwe Team modus van het Spel! Swap renners halverwege de race om geld te verdienen de hoogste scores - ONTGRENDEL nieuwe bijzondere bevoegdheden - Sonic Dash magnetische Ring, Knokkel Slam, Amy Ring Hamer, en meer - Het VEROVEREN van nieuwe obstakels en Badniks - DASH op de nieuwe fast tracks, en de prachtige Sonic Boom wereld - MEESTER van de nieuwe Swing & Tilt spel met de super charged Enerbeam; kantel het toestel om de rotatie van de loper naar de Ringen en Ballen - Het VERZAMELEN, ontwikkelen en uitvoeren met de nieuwe magic Sprite - VERDIEN speciale beloningen, nieuwe Evenementen en het Dagelijks SEGA Uitdagingen

Dit spel is uitgebracht op 28/02/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sonic Dash 2: Sonic Boom is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sonic Dash 2: Sonic Boom (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Sonic Dash 2: Sonic Boom, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360