Trucs en Spelcodes: Survival on Raft: Crafting in the Ocean (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Survival on Raft: Crafting in the Ocean voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Survival on Raft: Crafting in the Ocean: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Survival on Raft: Crafting in the Ocean!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

'Hey, een survivor! Kijk uit shark is hier!'
Een verschrikkelijke vliegtuigongeluk dat nam het leven van de passagiers en de bemanning... behalve één. Het is een survivor, en nu zijn ze buiten de beschaving. Rondom de oceaan, de hete zon, en hungry shark. Bijna een hopeloze situatie en een geweldige kans om te sterven om te gooien adrenaline in het bloed. U hoeft slechts één ding te ambachtelijke om te overleven.
Het voortbestaan van de simulator op het vlot, lanceert hij een epische avontuur in het midden van de oceaan! De mensheid en de beschaving ver weg, over de grenzeloze horizon. Het belangrijkste doel van het spel is om zo lang mogelijk in leven, en voor dit moet je om de werken en de bouw van het verzamelen van middelen, het verbeteren van het vlot en de bouw van een schuilkelder recht op het vlot. Vergeet niet dat dorst en honger zijn niet het enige gevaar. Zorg ervoor dat de haai aanval is niet te vernietigen uw plannen voor de overleving!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Survival on Raft: Crafting in the Ocean (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Survival on Raft: Crafting in the Ocean op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360