Trucs en Spelcodes: Il labirinto perduto (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Il labirinto perduto (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Il labirinto perduto: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Il labirinto perduto!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Sophie wordt wakker in een angstaanjagende en gevaarlijke plek vol mysterieuze wezens - dat dit echt is of gewoon een nachtmerrie? Sophie is tot de taak van het overwinnen van de gevaren en het vrijmaken van de gekwelde dieren?
Ga mee op een adembenemend avontuur in de sporen van een vervloekte labyrint. Verken de mysteries en geheimen van deze plaats. En de strijd tegen de gevaren die wachten op degenen die de moed hebben om het Verloren Labyrint.
- 3 game modes: Uitdaging, Ontspannen, tijd - 2 moeilijkheidsniveaus: Casual en Expert - Spannende match-3 gameplay - Verzamel munten om te verhogen uw power-ups - 120 unieke en uitdaging niveaus - Plan uw zetten en krijgen alle drie sterren - Meeslepende verhaallijn met unieke karakters - Met de Hand geschilderde kunstwerken

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 29/02/2020, de datum waarop Il labirinto perduto werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Il labirinto perduto (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360