Trucs en Spelcodes: Remember: A Horror Adventure Puzzle Game (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Remember: A Horror Adventure Puzzle Game voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Remember: A Horror Adventure Puzzle Game: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Remember: A Horror Adventure Puzzle Game. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

U wakker in een koude vochtige lijkenhuis, reeking van de dood en met geen herinnering van wie je bent, waar je bent, of waarom je hier bent. Hoe de puzzel op te lossen door een steeds meer verontrustende wereld, overvloedige nog onsamenhangende aanwijzingen zullen inzicht bieden in deze schijnbaar eenvoudige vragen.
Herinnert U Zich Dat?
Deze verschrikkelijke nieuwe kamer escape ervaring van inDgenious is bedoeld voor een volwassen publiek! Dompel jezelf onder in onze ambachtelijke van de wereld, door ons vreemd prachtige 3D-omgevingen, grote puzzels, intrigerend verhaal, en ons vakkundig vervaardigde luisterervaring! De doelstellingen variëren van routine verborgen object / item interactieve puzzels die zal u uitdaging op zowel verstand en handigheid.

Remember: A Horror Adventure Puzzle Game is gepubliceerd op 29/02/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Remember: A Horror Adventure Puzzle Game (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Remember: A Horror Adventure Puzzle Game, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360