Trucs en Spelcodes: Taxi: Simulator Game 1976 (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Taxi: Simulator Game 1976 (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Taxi: Simulator Game 1976: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Taxi: Simulator Game 1976 en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Anders dan de traditionele klassieke spellen, met een hoge kwaliteit graphics en physics zijn dichter bij de werkelijkheid, we garanderen dat de ervaring de ervaring op het eind!
Taxi: de Simulator 1984 v2 - een mooie en kwalitatief hoogwaardige taxi simulator waar spelers kunnen openen voor de hele stad. En de mogelijkheid van een gedetailleerde configuratie van de auto in de garage. Naast vrij bewegen door de straten, op zoek naar passagiers, spelers kunnen kiezen uit verschillende vormen. Verschillende taken en opdrachten, het rijexamen en snelheid vaardigheden, evenals vele andere dingen die vreugde zal alle liefhebbers van games gemaakt voor een lange periode van tijd.
Taxi rijden wordt nog spannender met deze nieuwe game. De passagiers staan te wachten, SCHIET op!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 01/03/2020, de datum waarop Taxi: Simulator Game 1976 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Taxi: Simulator Game 1976 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Taxi: Simulator Game 1976, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360