Trucs en Spelcodes: Riddle of Einstein Puzzle (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Riddle of Einstein Puzzle op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Riddle of Einstein Puzzle: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Riddle of Einstein Puzzle. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Riddle of Einstein Puzzle, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het raadsel van Einstein Raadsel van Einstein puzzel of Zebra puzzel) is een bekend raadsel toegeschreven aan Albert Einstein. Er wordt gezegd dat slechts 2% van de bevolking is in staat om de oplossing te vinden.
Het doel van het spel: Gebruik logica af te leiden van de waarde van elke tegel in het raster.
In een eerste moment, elke tegel toont alle mogelijke waarden. Gebruik de aanwijzingen om de smalle, en dan erachter te komen dat de waarde van elke tegel. De aanwijzingen zijn in het onderste deel van het scherm. Tik op een tegel voor het weergeven van een pop-up venster met de mogelijke waarden voor de tegel, tikt u op waarden uit te schakelen of in te schakelen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 02/03/2020, de datum waarop Riddle of Einstein Puzzle werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Riddle of Einstein Puzzle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360