Trucs en Spelcodes: New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Welkom bij Sara ' s Sweet Candy Puzzel! Laten we gaan op een avontuur voor het maken van de lekkerste snoep in de wereld ooit gekend heeft! Helpen met het maken van Sara ' s droom, het verzamelen van de ingrediënten en het maken van desserts! Sara wil spelen 'Nieuwe Sweet Candy Geschiedenis' met u! U kunt een goede vriend te zijn met je. Sara is tevreden met zijn tijd met zijn avontuur, het is dus goed voor zijn hulp wanneer heb je vrije tijd! Slimme zet of combinatie, zal je beloond worden! Gebruik uw talenten om op te lossen de puzzels 3 sterren voor de prijs!!! Maak je geen zorgen als je niet kunt winnen van een niveau, we zijn het opslaan van de items om je een handje!
[How to Play]ヅ ●

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master sinds 02/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor New Sweet Candy Story 2020 : Puzzle Master (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360