Trucs en Spelcodes: Time Guardians - gioco a oggetti nascosti (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Time Guardians - gioco a oggetti nascosti voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Time Guardians - gioco a oggetti nascosti: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Time Guardians - gioco a oggetti nascosti. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

SPANNENDE VERBORGEN OBJECT PUZZEL ADVENTURE GAME
Stort je op een episch verhaal-gedreven spel, in de schoonheid van Londen tijdens de Victoriaanse tijdperk. Aanwijzingen te vinden verborgen in het mysterieuze locaties, los puzzels op spannende, en ter verduidelijking van de meest gedurfde diefstal in de geschiedenis van de mensheid in dit spannende verborgen voorwerp-spel!
Een onbekende kracht heeft gestolen van de Time Machine van haar beschermers – de Orde van de Tijd Voogden. Begin uw reis als een elite-agent van de Bestelling, met wat lijkt op een eenvoudige taak – om te ontdekken van de verborgen krachten achter de diefstal van de Time Machine. Maar hij had niet kunnen bedenken dat het verhaal zelf kon worden ondersteboven in uw zoektocht naar gerechtigheid. De piramides, het Colosseum en andere historische plaatsen uit het niets opduiken. Koning Richard, Michelangelo en vele andere historische personages, begin om te dwalen door de straten van Londen. Met een cast van interessante karakters, die u in staat zullen zijn om te ontdekken en beleef een fantastisch verhaal in tegenstelling tot alle andere. De orde van de Tijd Voogden leidt naar een betoverende en mysterieuze wereld, vol van verborgen object scènes te verkennen. U kunt het overwinnen van de hindernissen en het oplossen van de geavanceerde puzzels en mini-games, om het geheim te ontdekken? Word lid van De Orde van de Tijd Voogden en ontdek!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 03/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Time Guardians - gioco a oggetti nascosti (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Time Guardians - gioco a oggetti nascosti, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360