Trucs en Spelcodes: Sega Ages Sonic the Hedgehog 2 (SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van Sega Ages Sonic the Hedgehog 2 (SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Sega Ages Sonic the Hedgehog 2: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Sega Ages Sonic the Hedgehog 2. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Voor velen, Sonic the Hedgehog 2 was de reden dat spelers spin-gestippelde hun weg naar de lokale game winkel om een Genesis. Afgezien van de terugkeer van de wedstrijden in twee-speler modus, worden de nieuw toegevoegde eigenschappen zijn 'drop dash' (geïntroduceerd in Sonic Manie) waarmee spelers spin dash in de lucht te krijgen van de snelheid snel, Super Sonic Mode, die je toelaat om te spelen als de overmeesterd egel vanaf het allereerste begin; een Time Trial mode met online leaderboards, en misschien wel de meest opwindende van alle, Knuckles the Echidna! Ja, je moet niet om uit de buste van uw exemplaar van Sonic & Knuckles te spelen als de druif-liefdevolle gewoon dom. Geprezen als één van de meest succesvolle games voor de Genesis (Mega Drive), Sonic The Hedgehog 2 oogstte lovende kritieken al snel na de 1992 versie. Volg Sonic en Tails (in zijn serie debuut!) als ze een team tegen de kwaadaardige Dr. Eggman te redden van de Chaos Emeralds uit de klauwen van het kwaad.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds ua/br/Febr. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sega Ages Sonic the Hedgehog 2 (SWITCH): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Sega Ages Sonic the Hedgehog 2, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360