Trucs en Spelcodes: Santa's Holiday (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Santa's Holiday voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Santa's Holiday: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Santa's Holiday en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Sleighbells bellen en Kerstmis is om de hoek, maar Santa is al op vakantie gegaan! Uw hulp is dringend nodig om Kerstmis is nog steeds gebeuren. Help Nina en Elfin het verspreiden van de vreugde van de vakantie om alle hoeken van de wereld. Bereiden aanpassen aan uw manier door de magische wereld van Kerstmis. Geniet van verslavende gameplay, als je geld verdienen om te versieren het huis van Santa claus met ornamenten van het feest. Gebruik maken van handige power-ups om te verslaan de niveaus moeilijk. En geniet van het seizoen met de geest in dit prachtige match-3 avontuur.
- Kom in de kerstsfeer met dit mooie match-3 spel. - Verzamelen van goud en koopt mooie kerstversiering - Zet uw decoratie vaardigheden op de proef - Kies de moeilijkheidsgraad van het spel aanpassen aan uw stemming - Ton van de niveaus vol uitdaging - Lastige obstakels wachten

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 05/03/2020, de datum waarop Santa's Holiday werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Santa's Holiday (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Santa's Holiday. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360