Trucs en Spelcodes: Wars of the Roses (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Wars of the Roses voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Wars of the Roses: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Wars of the Roses.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

De strijd van de verschillende veldslagen van de oorlog van de twee Rozen in de middeleeuwen.
Elke campagne heeft als thema gevechten tussen de Lancaster en Yorkist huizen tijdens de verschillende periodes van de verschillende landen heersen. Inspelen op de strategische voordelen om het tij van de oorlog in jouw voordeel.
Het rijden van de vijanden gewapende ridders, houdt de lijn met de haren gelederen van billmen of hit van ver weg met de beroemde engelse longbow, en de enorme artillerie stukken.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 05/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wars of the Roses (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Wars of the Roses, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360