Trucs en Spelcodes: Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Het squadron heeft bereikt uw mobiele apparaat! Het ontwijken van een bullet storm en het gezicht van de gevreesde antenne oorlog machines! Leid je team naar de overwinning in twee verschillende campagnes, vol geschiedenis, wendingen, en de legendarische bazen!
ACES of the LUFTWAFFE - SQUADRON is een actie-verpakt verticale scrollen shoot-em-up met een fascinerende en volledig geuit verhaal. Ontwijk de kogels, verzamelen van enorme power-ups, en wijselijk hun speciale vaardigheden gebruiken om je vijanden te verslaan. Twee campagnes met 50 levels in totaal, de golven van verschillende dodelijke vijanden en een heleboel epische gevechten. U bent tot de taak?
Wanneer Europa leek om vrij te zijn, een geheime duitse commando genoemd Aces of the Luftwaffe, en namen hun kans om terug te slaan en het binnenvallen van de VERENIGDE staten! Het is uw plicht om te herstellen van de vrede en de vrijheid om de rand in mortal vleugels van staal in de booming lucht gevechten! Echter, elk verhaal heeft twee kanten. Hoe Aces of the Luftwaffe beginnen met hun aanval op de Verenigde Staten, bent u verantwoordelijk voor het leiden van een team van de elite van het duitse piloten voor een geheime missie. Embarc op een epische aerial adventure van bedrog en intriges van een geheime basis in de Bermuda Driehoek. Kies uw kant, kies een rol en take-off!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition sinds 05/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Aces of the Luftwaffe - Squadron: Extended Edition in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360