Trucs en Spelcodes: Dances with Destiny:Romance you choose (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Dances with Destiny:Romance you choose voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Dances with Destiny:Romance you choose: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Dances with Destiny:Romance you choose. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het ontdekken van je ware liefde in dit unieke Romantiek Otome Game Genie Inc!
■■Overzicht■■ Je bent een jonge vrouw die worstelt om te houden van zijn familie archief en met een part-time baan in een lokale markt. Op de nacht van zijn debuut in de samenleving als een volwassene, neem je de Bal van Indigo Bloemen. Daar ontmoet hij een mysterieuze man die veegt u af van uw voeten en bedels u met zijn goede manieren. Hij verdwijnt voordat je kunt praten met hem. Plotseling, een man sleept op de dansvloer, en je beseft hij uw jeugdvriend, geloofde doden in een oorlog tussen mensen en vampiers. Geschokt en onthutst, u besluit tot het bijwonen van een feest in zijn paleis, de volgende nacht. Nogmaals, de ontmoeting met de mysterieuze man die heeft opgemerkt, je geur, en zijn geheimzinnige maar knappe broer. Terwijl buiten op de patio, wordt hij plotseling aangevallen door een man met rood gloeiende ogen...een ghoul! Uw jeugdvriend om geld te besparen, maar je merkt dat je meesleuren in de wereld van de demonen, om meer te leren over hen en de oorlog. Drie mooie mannen met hun eigen persoonlijkheid en adviezen om u te begeleiden, elk strijden om uw aandacht. Maar de vragen en het gevaar van de pest. Wat is deze kracht die onderdrukt een ghoul gewelddadige woede? Wie is de persoon die probeert om je te doden? En dat, ten slotte, het claimen van uw hart?
■■Teken■■ ・Gilbert Uw jeugdvriend, die dapper geserveerd in de oorlog tussen vampiers en mensen. Geplaagd door geheugenverlies en een haat voor vampiers, hij komt uit als koppig en bezitterig, maar hij heeft een zwakke plek voor je en zorgt dat je veilig bent.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dances with Destiny:Romance you choose (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Dances with Destiny:Romance you choose, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360