Trucs en Spelcodes: Raid Manager (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Raid Manager en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Raid Manager: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Raid Manager!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

※ Je kunt spelen zonder een internet verbinding. * Games automatisch opgeslagen op het apparaat wordt verwijderd wanneer het spel wordt verwijderd.
† De genezer Actie RPG Raid Manager is een real-time 3D Hack en Genezing RPG. Je speelt de rol van een Genezer en Raid leader met een tank, en drie van schade dealers te verkennen op een unieke dungeon, verpakt in een donkere.
† Nieuw besturingssysteem dat 'Nooit'. Er is een nieuw controle systeem geïntegreerd in het spel. Dit nieuwe besturingssysteem geeft je de ervaring die vergelijkbaar is eigenlijk een spreuk, en het is geoptimaliseerd voor apparaten met aanraakscherm.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 08/03/2020, de datum waarop Raid Manager werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Raid Manager (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Raid Manager, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360