Trucs en Spelcodes: Zipline Valley - Puzzle game di fisica (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Zipline Valley - Puzzle game di fisica (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Zipline Valley - Puzzle game di fisica: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Zipline Valley - Puzzle game di fisica. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Spel van de fysica liefhebbers zullen genieten van deze nieuwe puzzel spel waarin je tekent een veilige weg voor de zip-lijn en het voorkomen van de gevaren. De missie is om mensen te bewegen in de cabine de cabine veilig. Er zijn tal van gevaren en valstrikken staan voor u klaar in deze string in de weg, maar als je denkt strategisch en sluit de twee woningen met een kluis, een zip line, passagiers aankomen op hun bestemming in leven.
Om hun vrienden te redden, te wachten op het startpunt van deze gevaarlijke vallei, om een lijn te trekken met je vingers, en na het bereiken van het huis, tikt u op op het scherm om de passagier te gaan op de zip-lijn. Hoe lang u houd uw vinger op het scherm, des te meer passagiers de zip-lijn. Om te voorkomen dat de gevaren, kunt u het tekenen van de lijn, de blokken, kunt u het verplaatsen van de lijn, net als een touw. De mechanica van het spel is gebaseerd op het aanbrengen van een touw.
Er zijn vele gevaren en valkuilen van de uitdaging, is deze manier van brain training fysica puzzel spel zal je niet laten vervelen. Minimalistische en een uniek design en ton van gratis puzzel levels om u te vermaken voor uren. Als je de lijn trekken, pak de munten en sleutels in rekening. Verzamel de munten en de toetsen, breng wat geschenken.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 09/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zipline Valley - Puzzle game di fisica (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Zipline Valley - Puzzle game di fisica, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360