Trucs en Spelcodes: Emma's Adventure: California (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Emma's Adventure: California op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Emma's Adventure: California: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Emma's Adventure: California en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Hey, avonturiers! Welkom in Californië. Hier kunt u verkennen van de grote en gevaarlijke grond en bouwden hun boerderijen en steden met Jim, de Gold Miner en Emma, het meisje van het land. Zoals u weet, maakt niet uit hoe voorzichtig je ook bent, gevaar kan gebeuren in de manier waarop goud mijnen. We zoeken en vinden van de zeldzame schat! Kenmerken: • Bouw je eigen stad met prachtige gebouwen en decoraties! • Volledige allerlei uitdagingen om te verkennen van de geheimen van de California! • Bouw je eigen boerderij, waar u kunt houden van dieren en gewassen! • Voldoen aan vreemde mensen en gebeurtenissen tijdens het avontuur in de mysterieuze land! • Het bouwen van uw eigen bedrijf rijk door het selecteren van de juiste missies en voltooien van de bestellingen met de collectie en de productie van! • Verken dit land en te genieten van de prachtige landschap! En de ' Gold Rush! We betreden nu het spel en start een legendarische avontuur door de vallei, de woestijn en de sneeuw in dit prachtige land. Als u nog vragen en problemen tijdens uw avontuur, of je wilt je verhaal te delen met ons, aarzel dan niet om contact met ons opnemen op de volgende manieren: - Stuur een E-mail naar: emmaadventureca@gmail.com Of - Commentaar op Facebook:www.facebook.com/AdventurCA

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Emma's Adventure: California (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Emma's Adventure: California. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360