Trucs en Spelcodes: King's Throne: Game of Lust (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van King's Throne: Game of Lust voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

King's Throne: Game of Lust: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van King's Throne: Game of Lust. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

De koningen Troon: het Spel van Lust is een rijk simulatie MMORPG waar u de regel een koninkrijk, en de middeleeuwse ervaar het echte leven: spannende avonturen, epische oorlogen, onweerstaanbare romantiek, koninkrijk management, en meer dan je je kunt voorstellen! Speel nu gratis, en dompel je onder in het spel als een middeleeuwse koning.
Belangrijkste Kenmerken: - Regel het Koninkrijk – goed gebruik Maken van de middelen voor het versterken van het koninkrijk. Altijd klaar voor uitbreiding. - Ridders rekruteren om de Berg legendarische helden langs de weg en geven hen de kans om te vechten voor je. - De rechtbank het Wenselijk Meisjes – Aan mooie vrouwen, in de stad en maak je eigen liefdesverhaal. - Verhogen van een Dynastie – Feed van uw kinderen, het regelen van allianties door middel van een huwelijk, en aan het einde de uitbreiding van haar invloed. - Verrichten van de Expeditie – Crush je vijanden op uw manier en folie van hun percelen. - Ronde tafel – samen met andere heren als een bondgenootschap en vechten tegen andere concurrenten samen. - Het veroveren van de Server – deel te nemen aan toernooien voor PVP, los van uw strategie en het bewijzen van uw vermogen.
Heb je ooit gedacht dat een Koning in de Middeleeuwen? Wilt u de romantiek van de legendarische heer, en het vaststellen van uw dynastie? Download het nu en geniet van het leven van een Koning in de middeleeuwen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op King's Throne: Game of Lust sinds 11/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor King's Throne: Game of Lust (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360