Trucs en Spelcodes: Super Turtle Hero Adventure World (ANDROID / IPHONE)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Super Turtle Hero Adventure World (ANDROID / IPHONE).

Inleiding

Super Turtle Hero Adventure World: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Super Turtle Hero Adventure World. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dit is een zeer interessante Super Schildpad avonturen in de Wereld van het spel. Je moet helpen het dappere schildpad om de missies te voltooien in elke wereld. In dit Dappere Held Schildpad Avonturen Spellen, geconfronteerd met vele vijanden en obstakels. Schildpadden zijn zeer flexibel in te rennen, springen, klimmen en aanvallen van vijanden. Verzamel zo veel mogelijk munten te laten zien dat je resultaten bij het nemen van risico ' s.
Hoe om te Spelen dit Avontuur in de Jungle, de Schildpad Warrior Run Spel: Springen, rennen of gebruik van een wapen, de Schildpad Held zal iets doen om te doden van het monster. Vergeet niet om te verzamelen van een heleboel wapens om krachtige. Pijltjestoetsen om te bewegen, links en rechts. Omhoog-toets om te springen.
De Super Held Schildpad Jungle Adventure World Kenmerken: - HD graphics - van mooie muziek De wereld op het niveau van keuzes en missies - Knop om af te spelen

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Super Turtle Hero Adventure World (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360