Trucs en Spelcodes: Destiny of Khando: Action Platformer 2D (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Destiny of Khando: Action Platformer 2D en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Destiny of Khando: Action Platformer 2D: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Destiny of Khando: Action Platformer 2D verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Je houdt van de uitdaging van 2D Actie Platformer? Misschien heb je ook als de pixel art stijl?
Download dan het Lot van Khando nu, hij trekt zijn zwaard en het avontuur van de held ridder Khando. De mensheid is in gevaar weer... ben je dapper genoeg om het te redden van de planeet van de monsters?
Kenmerken: * 50 handgemaakte levels met 5 verschillende werelden * 5 uitdagende bazen * Het verzamelen van edelstenen voor het kopen van nieuwe vaardigheden * Veel verschillende vijanden, met verschillende AI * Veel verschillende valkuilen * Pet-berg draak * Pixel art met de hand geanimeerd * Afgestemde controles * En vele andere

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Destiny of Khando: Action Platformer 2D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Destiny of Khando: Action Platformer 2D. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360