Trucs en Spelcodes: STRIKERS 1945 classic (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van STRIKERS 1945 classic voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

STRIKERS 1945 classic: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor STRIKERS 1945 classic.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Het eerste spel van de Spits 1945-serie is uitgevoerd in mobiele apparaten. Speel dit spannende schietspel voor gratis.
[Hoe te spelen] Sleep om te verplaatsen van de jacht en het schieten is automatisch geannuleerd.
[Vliegtuigen van het type van de aanval] - P-38: Gericht schot, optie : begeleide schot - P-51: een Wijdverbreid raken, optie : Gatling raket - SPIT VUUR: Spread schoot, optie : een gids raket - Bf-109: Gericht schot, optie : geleid bezoek van de Vulkaan blazen - ZERO: Spread schoot, optie : daling van de bom - SHINDEN: Gericht schot, optie : grote raket

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op STRIKERS 1945 classic sinds 18/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor STRIKERS 1945 classic (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor STRIKERS 1945 classic. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360