Trucs en Spelcodes: Brain King - IQ Crush (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Brain King - IQ Crush voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Brain King - IQ Crush: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Brain King - IQ Crush en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Je geest rebellen op stagnatie? Je moet problemen? De liefde is de meest duistere cryptogram of de meest ingewikkelde analyse? Krijgen de kans om te spelen met de HERSENEN RE - IQ CRUSH? Emm... beter van niet. Het zal een moeilijke tijd wanneer je eindelijk te beseffen dat het niet dat het verlaagt het IQ van de hele straat. Het is te moeilijk voor de gewone hersenen—zoals u wellicht weet, heb ik vaak huilen, want de anderen zijn echt dom, en onze gemeenschap van het spel krijgt hetzelfde gevoel, btw. In feite zijn de HERSENEN RE - IQ CRUSH is de moeilijkste puzzel spel in de wereld, en ook de meest subversieve spel met ongebruikelijke oplossingen. Geloof je ons niet? Kom gewoon proberen! Oh, voordat duiken, vergeet niet dat deze twee handige tips voor het gewone volk: • Zodra u hebt uitgesloten van het onmogelijke, wat blijft echter onwaarschijnlijk, moet de waarheid. • Maak geen uitzonderingen. Een uitzondering weerlegt de regel. Zeg en herhaal tijdens je uren spelen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Brain King - IQ Crush (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360