Trucs en Spelcodes: Angry Birds AR: Isle of Pigs (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Angry Birds AR: Isle of Pigs voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Angry Birds AR: Isle of Pigs: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Angry Birds AR: Isle of Pigs. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Join Rood, Chuck, de Bom en de Blues sla de eieren gestolen Angry Birds AR: het Eiland van de Varkens, een mobiele Augmented Reality (AR) avontuur! Ontdek de afgelegen eiland waar de hebzuchtige groene varkens vakantie in meer dan 70 leuke levels (met meer te komen). U kunt zien de ongelooflijk realistische personages, samen met de volledige game overlay op uw huidige omgeving, waardoor Angry Birds tot leven als nooit tevoren. Maak uw weg naar de stad om te feesten door het eiland, jungle, woestijn en ijzige schuilplaats, het vernietigen van hun structuren in de meest spectaculaire manier om geld te verdienen maximum sterren en het ophalen van de gestolen eieren. Neem de katapult in de hand om het vuur van je favoriete Angry Birds op structuren die lijken alsof ze zijn in je echte omgeving, als dit is uw huis, uw kantoor, of in het park.
Met AR, u kunt fysiek rond te lopen structuren die elkaar overlappen van de objecten in uw omgeving te vinden van zwakheden, het identificeren van de verschillende invalshoeken voor de juistheid, evenals het ontdekken van de verborgen verrassingen, of neem het op de groene varkens, verdien je meer punten en meer content vrijspelen. U kunt ook het spel groot of te klein is om uw ruimte te passen en om uw ervaring te personaliseren. Het avontuur begint vandaag!
Hulp nodig? Bezoek onze support-pagina ' s, of stuur ons een bericht! https://support.rovio.com/

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Angry Birds AR: Isle of Pigs sinds 26/03/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Angry Birds AR: Isle of Pigs (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Angry Birds AR: Isle of Pigs in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360