Trucs en Spelcodes: Domino Smash (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Domino Smash voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Domino Smash: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Domino Smash. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Bent u klaar om een Domino-Smash? Vergadering spannende actie puzzel waardoor je een meester van het domino-effect. Fasten your seat belts, want het is tijd om te dalen, te vallen, bash en een crash in de wereld van de Domino-Smash.
Het doel van de Domino-Smash is om de domino omvallen! Dit door te wijzen op de bal en schieten is het begin van een domino-keten. Wanneer je een domino, start het risico van kantelen, en zo vallen 'zal dalen kristallen te verzamelen! Het verzamelen van alle kristallen voor bonus punten en het verzamelen van alle van de tegels om de vooraf aan de volgende uitdaging, hoe meer je verzamelt, hoe meer punten je krijgt. Echter, Domino Smash is niet alleen de vallende dominostenen... de domino, je gaat te hebben om te gaan door en beheersen verschillende obstakels en uitdagingen. Om dit te doen, je gaat nodig hebben om te oefenen uw doel, zet je de puzzel op te lossen hoed, en krijgen rollen.
De meer uitdagingen die u sloeg, de meer spannende levels die je vrijspeelt, en de meer vallende domino je aankomt. Ontdek een groot aantal puzzels die klaar zijn om u op de proef, zo goed als nieuwe obstakels te beschermen tegen de vallende dominostenen. Als u verder, elk niveau verhoogt de inzet met nieuwe uitdagingen en meer complexe puzzels op te lossen. Maak je geen zorgen! Met voldoende oefening, zult u vallen op de domino met gemak.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 28/03/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Domino Smash (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360