Trucs en Spelcodes: Happy Wheels (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Happy Wheels (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Happy Wheels: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Happy Wheels. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Happy Wheels, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Happy Wheels is een side-scrolling, op fysica gebaseerde hindernisbaan spel, met meer dan een miljard speelt online en is nu beschikbaar voor mobiele apparaten. De rol aannemen van uw onvoldoende voorbereid racer, en het negeren van ernstige gevolgen in een wanhopige zoektocht naar de overwinning.
Nu speelt als een Effectieve Shopper elektrische wagen, Rolstoel Man op een jet rolstoel, Onverantwoordelijke Vader en zijn zoon op een fiets, of als een Business Man op een personal transporter.
Kenmerken: • Meer dan 60 unieke en uitdagende levels • Dodelijke obstakels: spikes, mijnen, kapot ballen, harpoenen, en nog veel meer • Vloeiende, realistische physics

Dit spel is uitgebracht op 31/03/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Happy Wheels is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Happy Wheels (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Happy Wheels, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360