Trucs en Spelcodes: Don Zombie: A Last Stand Against The Horde (ANDROID / IPHONE)

Leer de trucs van Don Zombie: A Last Stand Against The Horde en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Don Zombie: A Last Stand Against The Horde: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Don Zombie: A Last Stand Against The Horde. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De Zombie is een actie shooter spel in een wereld geteisterd door een zombie. De infectie heeft en lijkt niet te stoppen. Elke stad is vergeven van de zombies, maar Niet, een oud-Kolonel, geef niet op totdat hij wist elk laatste beetje van de zombie dreiging...
Gebruik een arsenaal van wapens, explosieven, vallen en voertuigen te vernietigen de hordes van zombies in een korte en boeiende niveaus. Upgrade je wapens om ze krachtiger te maken.
Kenmerken - De jacht van de zombies meer dan 100 levels - Meer dan 25 verschillende soorten wapens, explosieven en vallen, en voertuigen die u zal helpen elimineren van de infectie - Versla enorme vijanden zombies - Het gebruik van high-tech militaire spullen als de handheld Railgun of de tweevoeter Walker - Bezoeken van de plaatsen op de kaart te ontgrendelen speciale booster - De updates doen, verdienen goud, en doden zelfs meer hordes van de ondoden - Participeren in de arena om te zien hoe lang je kan duren - Volledige leuke uitdagingen en je geweldige beloningen

Don Zombie: A Last Stand Against The Horde is gepubliceerd op 03/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Don Zombie: A Last Stand Against The Horde (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Don Zombie: A Last Stand Against The Horde, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360