Trucs en Spelcodes: Find Differences (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Find Differences op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Find Differences: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Find Differences. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Vergelijk de twee beelden te zoeken of tik op de afbeelding verschil, kreeg twee afbeeldingen, wanneer u een verschil, een kleur, een ontbrekend object, etc.
Kijk naar de twee bijna identieke foto ' s en probeer om te vind 5 verschillen.
Hoe om te Spelen: ★ Vergelijken van twee beelden naast elkaar om te kijken naar verschillen. ★ Als je merkt dat de ander object, druk op het zo snel mogelijk. ★ Moeilijkheidsgraad van het spel toeneemt met de niveaus. ★ Als je vast komt te zitten, gebruik dan een hint te zien van de afbeeldingen wijzigen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Find Differences sinds 05/04/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Find Differences (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360