Trucs en Spelcodes: Beat Tiles: Rhythmatic Tap (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Beat Tiles: Rhythmatic Tap voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Beat Tiles: Rhythmatic Tap: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Beat Tiles: Rhythmatic Tap! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Beat Tegels combineert snelle gameplay met een groot aantal zorgvuldig geselecteerde songs te maken van een ritme reis in tegenstelling tot alle andere.
Klop de Tegels van een één-knop muziek spel. Test je reflexen en ritme vaardigheden als u de gids van de bal door de tegel tegels. Volg het ritme en perfect aanraken van de bal dance zal resulteren in een vrolijke en ontspannen, en de voldoening die zal u ademloos achterlaten.
Hoe te spelen Volg het ritme en tik op het scherm wanneer de bal de tegel. Luisteren naar muziek en het spelen om de perfecte score. Beweeg uw vingers te voel de sensatie van de compacte ritmes.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Beat Tiles: Rhythmatic Tap (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Beat Tiles: Rhythmatic Tap, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360