Trucs en Spelcodes: Salta Ebbasta (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Salta Ebbasta voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Salta Ebbasta: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Salta Ebbasta. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Springen, springen, springen!
Lopen met je favoriete karakter en versla je vrienden via Game Center leaderboard. Het verzamelen van alle van de Paarse je kunt ontgrendelen met de fantastische personages en ontdek alle obstakels. De moeilijkheidsgraad stijgt meer en meer, zult u in staat om uw grenzen te overschrijden?
Kenmerken: -De controles zijn eenvoudig, tikt u op om te springen. In-game graphics 8-bit. -5 personages te ontgrendelen. -5 speciale obstakels. -Het landschap verandert van dag naar nacht. -Klinkt leuk.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Salta Ebbasta sinds 07/04/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Salta Ebbasta (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Salta Ebbasta. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360