Trucs en Spelcodes: Parking Jam 3D (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Parking Jam 3D voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Parking Jam 3D: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Parking Jam 3D! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Klop de pauzes! Je bent in een Parkeerplaats Jam!
Het is tijd om te vertrekken van de parkeerplaats, maar omdat alle andere auto ' s op straat? Je moet om ze te verplaatsen ... maar houd op! Het moet gedaan worden in de juiste volgorde, omdat deze krappe parkeerplaatsen in de ton van de obstakels! Dit kunt u oplossen moeilijk parkeren puzzel en je krijgt alle auto ' s op de weg?
In dit leuke en kleurrijke spel daag uw vaardigheden van de logica, kritisch denken, en de timing van de precisie. Er zijn een hoop mooie auto ' s, kleuren en modellen te ontgrendelen, om u op uw tenen houden. Het is zeer bevredigend om te spiegelen van de auto op de weg (of in elk ander deel, als je kiest voor ze in de verkeerde volgorde!)

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Parking Jam 3D (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Parking Jam 3D. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360