Trucs en Spelcodes: Find The Difference - The Detective Story (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Find The Difference - The Detective Story voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Find The Difference - The Detective Story: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Find The Difference - The Detective Story. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Bent u klaar voor een fantastische 'Zoek De Verschillen' avontuur? Laten we onze fotozoektocht uitdaging. In dit spel moet je de verschillen tussen twee afbeeldingen. Het verbeteren van uw vaardigheden van observatie en training en ontspanning van uw hersenen voor uren en uren . Gratis te Downloaden op Google Play en zet uw detective vaardigheden op de proef gesteld nu.
FUNCTIE: Aanwijzingen te vinden in een beperkte periode van tijd! Oneindige tips om te helpen om een idee! Mooie foto ' s, high-definition (HD), Eenvoudige en intuïtieve interface Het verbeteren van de Verbeelding en meer concentratie Ontwerp is compatibel met alle apparaten
HOE OM TE SPELEN: - Vind uit wat is het verschil tussen de twee beelden, die alleen kunnen er hetzelfde uitzien, maar in werkelijkheid zijn er geen verschillen te vinden, en je moet het ter plaatse! - Wanneer u een ander object, druk op het zo snel als je kunt ter plaatse het verschil! - De hoogste score krijgen om meer niveaus - Verdien beloningen voor het spelen van elke dag, en ontgrendelen van leuke extra ' s

Find The Difference - The Detective Story is gepubliceerd op 10/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Find The Difference - The Detective Story (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Find The Difference - The Detective Story. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360