Trucs en Spelcodes: Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz. (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz. voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz.: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz.!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Met Dinosaurus Meester, de kinderen zullen ontdekken verbazingwekkende feiten over de meest bekende dinosaurussen uit de beroemde Jurassic Park & Jurassic Wereld van film en Ark: Survival Geëvolueerd. Het leren van hun maten en stijlen van het leven. Verzamel meer dan 100 dinosaurussen van alle leeftijden (Krijt, Jura en Trias), met inbegrip van zijn geweest, en meer dan 365 feiten.
Door de games, kinderen kunnen hun kennis testen over dinosaurussen, de morfologie van de namen van de strijd en jacht technieken. Vul alle gegevens van de encyclopedie en om een soort van dino zoo. U vindt de meest gevaarlijke van de vleesetende dinosaurussen, grote grazers en de meer zeldzame omnivoren.
U bent al een expert paleontoloog? Kunt u een 10 uit 10 in onze quiz? Deze dinosaurus spel voor kinderen is ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen. Mini-games hebben verschillende moeilijkheidsgraden, zodat kinderen van alle leeftijden kunnen zich vermaken!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz. sinds 13/04/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dinosaur Master: dati, mini-giochi e quiz. (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360