Trucs en Spelcodes: Zen Squares (ANDROID / IPHONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Zen Squares voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

Zen Squares: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Zen Squares. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Zen-Vierkanten is de nieuwe minimalistische spel door de indie-ontwikkelaars, Infinity Games. Op basis van de regels voor eenvoudige en slimme gameplay, Zen-Vierkanten uitdagingen uw logische vaardigheden met meer tips puzzels. Bent u klaar om te unlock ze allemaal?
Het analyseren van de raad van bestuur en sleep de vierkanten op een slimme manier op te lossen van het raadsel. De manier waarop je beweegt een plein de invloed van de andere pleinen in dezelfde rij of kolom. Uw doel is om een verbinding te maken met de vierkanten die delen van de dezelfde kleur, terwijl de vakjes die voldoen aan de vermelding geplaatst op de grens van de raad van bestuur.
Minimalistische functies samengevoegd met de logica puzzels bieden een Zen-ervaring. In feite, Zen-Vierkanten is al over de ervaring: • Geen timers of stress kenmerken; • U kunt niet verliezen; • Simpele regels en intuïtieve gameplay; • Logische uitdagingen voor iedereen.

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 20/04/2020, de datum waarop Zen Squares werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zen Squares (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Zen Squares op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360