Trucs en Spelcodes: The Archer Warrior (ANDROID / IPHONE)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan The Archer Warrior voor ANDROID / IPHONE.

Inleiding

The Archer Warrior: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van The Archer Warrior. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op The Archer Warrior, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een legendarische new klassieke spel van het boogschieten gebouwd. Op zoek naar een geweldige boogschutter. Voor vakkundig gebruik van de kracht van het schot en de kanteling is verstelbaar om de pijl om de vijand te vernietigen. Het spel van de simulatie van de fysica van het boogschieten op een zeer realistische manier. Het spel is ontworpen met complexe, boeiende en uitdagende levels voor spelers om te winnen om te winnen. Rivaal systeem, en een baas met veel nieuwe en bijzondere kenmerken. Spel gids: - Veeg het scherm om u de kracht en de hoek van het vuur. - Proberen te raken van het hoofd van de tegenstander en schakel de meeste van het bloed. - Druk op de ondersteuningsprogramma ' s: genezing, ononderbroken pijlen, verhoging van de kracht ... zijn gedaald willekeurig te profiteren van het. - Vergeet niet het gebruik van nieuwe snaren, het bijwerken van de bogen en tekens te verhogen van de kracht en gezondheid. Speciale eigenschappen van het spel: - Onbeperkt aantal niveaus van het spel. - Moeilijke uitdaging, geleidelijk, met een spannende gameplay. - Verschillende wapens om het systeem te upgraden met prachtige effecten. - Het spel absoluut gratis op elk moment, overal.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 21/04/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Archer Warrior (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360