Trucs en Spelcodes: Sagrada (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor Sagrada op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Sagrada: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Sagrada verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Breng het glas-in-lood meesterwerk van schitterende digitale leven in de Sagrada, dobbelstenen-het opstellen van een spel van Sluis Games.
Op zijn beurt, door het selecteren van de kleurrijke blokjes en leg ze in uw prachtige glas in lood raam. De ambachtsman die maakt de mooiste venster wint.
Kies uw noten voorzichtig! Het vinden van de perfecte pasvorm voor elk stuk van uw venster, de beperking van zowel de kleur en het getal dat wordt weergegeven op uw sterven een raadselachtige uitdaging.

Sagrada is gepubliceerd op 22/04/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sagrada (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Sagrada, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360