Trucs en Spelcodes: Boris and the Dark Survival (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Boris and the Dark Survival (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Boris and the Dark Survival: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Boris and the Dark Survival. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Speel als Boris de Wolf, de cartoon metgezel Bendy, als je jacht voor het verlaten cartoons voor de leveringen Boris nodig had om vooruit te gaan. Je bent niet alleen! De monsterlijke Inkt Demon stengels je bij elke beurt. Aandacht, het geluid van zijn hart sloeg als hij kruipt omhoog van achter en je opvangt in zijn ogen druppelen. Geen plek is veilig. Nog geheimen liggen in de wacht voor degenen die avontuurlijk genoeg zijn om te proberen ze uit.
• Het overwinnen van de Inkt Demon of haar volgende slachtoffer. • Opruiming voor leveringen en blijven bewegen. • Zorgvuldig kijken naar uw uithoudingsvermogen en stoppen met eten elke kans die je krijgt. • Ontdek de verborgen vrij te spelen verborgen in de schaduwen. • Onthullende meer van het schimmige karakter van Joey Drew Studio ' s.
U zal worden geconfronteerd met het kwaad op de loer in de studio? U wint deze Donkere Overleven?

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 25/04/2020, de datum waarop Boris and the Dark Survival werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Boris and the Dark Survival (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Boris and the Dark Survival in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360