Trucs en Spelcodes: Idle Pocket Crafter: Mine Rush (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Idle Pocket Crafter: Mine Rush voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Idle Pocket Crafter: Mine Rush: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Idle Pocket Crafter: Mine Rush verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Inactieve Zak Crafter: mijn Rush spel is een actief spel, knutselen, winning, delven, en de jacht. Raak de diamond mine en graven naar goud, jaag op zeldzame roofvogels, kappen bomen en ambachtelijke epic gear. Ontdek exotische nieuwe planeten in deze incrementele inactief spel!
❤️Easy-To-Idle Gameplay Tik op om te beginnen met de mijnbouw of het automatiseren van graven en inactiviteit. Spel actief Zak Crafter: Mijn Race je weg: touch, mijn, klikt u op actief of niet actief. Diep in de duisternis van de mijnen, en de oogst zeldzame mineralen. Hak bomen en een houthakker! De jacht van de woeste vijanden, en hun buit te ambachtelijke krachtige versnelling!
❤️Nieuwe Instrumenten Van De Handel Het gebruik van de materialen van mijnen en bossen, ambachtelijke en upgrade uw apparatuur te graven, jagen en lumberjacking. Inactieve of het graven; betere gear is gewoon een tik op weg!

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 29/04/2020, de datum waarop Idle Pocket Crafter: Mine Rush werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Idle Pocket Crafter: Mine Rush (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Idle Pocket Crafter: Mine Rush. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360