Trucs en Spelcodes: Sugar Shock - One Minute Match Mayhem (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Sugar Shock - One Minute Match Mayhem voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Sugar Shock - One Minute Match Mayhem: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Sugar Shock - One Minute Match Mayhem en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Een minuut van de match-3 mayhem en Jason Kapalka, ontwerpers van Bejeweled! Je hebt 60 seconden om zo snel mogelijk en krijgen de score hoe meer lief van jullie allemaal! Blast blokjes suiker en macht donuts op uw zoektocht om te bereiken de Snoep Club. Ben je snel genoeg om te concurreren met je vrienden en de wereld in de laatste speed test snacken leuk?

Dit spel is uitgebracht op 29/04/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sugar Shock - One Minute Match Mayhem is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sugar Shock - One Minute Match Mayhem (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Sugar Shock - One Minute Match Mayhem, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360