Trucs en Spelcodes: Re della difesa del castello (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Re della difesa del castello voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Re della difesa del castello: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Re della difesa del castello.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Bereid je voor eindeloze golven van vijanden, het versterken van kastelen, helden en soldaten!
[Versterking tips] - De voorbereiding van uw defensie om de basis te versterken, de wanden en de soldaten van de eerste - Probeer te combineren de unieke helden - Tot slot, versterken van uw toren, de magie en de uitdaging voor de verovering van de oorlog - Als de toren van het hoogste niveau, hoe sterker de magie. - Er is een held die gebruik maakt van de vaardigheid elke keer dat je magie gebruiken.
[Strategie Tips] Het is makkelijker om te verdedigen met behulp van 3 soorten spreuken Reparatie magie: de Reparatie van een muur van gezondheid Magic Bom: de Eliminatie van magie bommen om de vijanden aan te vallen Ice storm: het afremmen van de monsters die smash blizzard

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 30/04/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Re della difesa del castello (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Re della difesa del castello. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360