Trucs en Spelcodes: Space Grunts 2 (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Space Grunts 2 voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Space Grunts 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Space Grunts 2. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Elk spel is uniek gegenereerd op basis van bouwstenen. Geen twee niveaus zijn hetzelfde, geen twee game-sessies zijn hetzelfde. Als je verder door de levels die je krijgt voor het verzamelen van items voor uw voorraad : wapens, schilden, en tientallen andere items. Elk object in uw voorraad is een kaart in je deck.
Ik wil niet dat bepaalde kaarten? niet ze op te rapen! Hier is hoe u uw eigen deck in dit spel: als je gaat.
Als u problemen met vreemdelingen, zult u zich met hen op een kaart battle: O O de vreemdeling zal kiezen voor de eerste kaart, afhankelijk van wie de aanvallen die. En dan de andere neemt de kaart. Het verslaan van de buitenaardse en op naar de volgende! De kaart gevechten zijn snel en to the point.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 30/04/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Grunts 2 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Wat jammer! Nu hebben we geen trucs om je te tonen. Heb geduld, maar als je alles wilt versnellen, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u tevreden te stellen!
Cherri Andrea640360