Trucs en Spelcodes: World of Airports (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor World of Airports (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

World of Airports: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van World of Airports! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

De wereld van Luchthavens is een strategie spel dat zich richt op het beheer van de luchthaven. Luchtverkeersleider, terwijl het zich ontwikkelt van een van de vele internationale luchthavens zorgvuldig weergegeven in een realistische 3D.
- Gedetailleerde luchthaven simulatie verkeer - Air traffic control en de luchthaven personeel te houden van de luchthaven uitgevoerd - Beheren van de andere spelers vliegtuig - Vliegtuigen kopen voor uw luchtvaartmaatschappij en passen hun uiterlijk aan andere spelers - Geld verdienen, upgrade van uw medewerkers en naar de luchthaven - Het bereiken van de hoogste rang in de wereldwijde leaderboards - Ontgrendel nieuwe luchthavens, vliegtuigen en designs als het spel vooruitgang - Klop de speciale gebeurtenissen op de luchthavens

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 03/05/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor World of Airports (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor World of Airports op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360