Trucs en Spelcodes: Wordplay: Exercise your brain (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Wordplay: Exercise your brain (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Wordplay: Exercise your brain: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Wordplay: Exercise your brain!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Word spel is een nieuw educatief spel van moeilijke woorden, kruiswoordraadsel en woordenschat puzzel. Train je hersenen, maken en decoderen van woorden, terwijl het oplossen van kruiswoordraadsels. Het spel spelen met woorden met vrienden, of alleen genieten. Daag jezelf uit met een unieke en verslavende combinatie van woord en de volgorde van de spellen, ontspannende kruiswoordpuzzel en prachtige locaties vol van wonderen.
Begeef je op een verbazingwekkende wereld tour, het oplossen van woordpuzzels en ontgrendelen van de moeilijke nieuwe levels met een veegbeweging en komen overeen met de letters in het woord verbinden. Genieten van de rust en verslavende gameplay, het verbeteren van uw vocab vaardigheden en het verbeteren van uw geheugen, het invullen van honderden steeds complexere puzzels!
Als je van kruiswoordraadsels, word sluit en maak woorden van de letters in het algemeen, en dan is het spel van Woorden is iets voor jou. Gebruik al je vaardigheden, test je geheugen en het nemen van het woord van kennis naar nieuwe hoogten. Woord spel dat combineert de meest geavanceerde woord puzzel, beschikbaar mechanische voor een echte boekenwurm en geleerde. Hoeveel niveaus kunt u verslaan?

Wordplay: Exercise your brain is gepubliceerd op 03/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wordplay: Exercise your brain (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Wordplay: Exercise your brain, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360