Trucs en Spelcodes: RPG Miden Tower (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van RPG Miden Tower (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

RPG Miden Tower: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van RPG Miden Tower. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Miden Toren is een fantasy-RPG met een dramatisch verhaal. Na Miden Toren wordt aangevallen door de Alroval het Rijk, de wizards die het huis, je bent in het nauw gedreven op de bovenste verdiepingen. Dit in beweging zet een reeks van tragische gebeurtenissen die leiden tot een counteroffensive gelanceerd te heroveren van de toren, en om wraak te nemen voor de fouten begaan tegen hen.
De heldin is een echte muur die ondersteuning biedt voor de hoofdpersonen, door de fusie met de muren, of als een windjack, indien nodig. Turn-based gevechten kan worden ingeschakeld met een 3x3 raster gevechten met behulp van vaardigheden met verschillende effecten, of door het dagvaarden van een golem te nemen van uw vijanden. Om te proberen items, leren passieve vaardigheden en genieten van ton extra missies, en de plezier die je te wachten staan in dit magische avontuur!
[Ondersteunde OS] - 4.4 en [Game Controller] - Ondersteund [Talen] - Engels, Japans [SD-geheugenkaart] Ingeschakeld (het Opslaan van de back/transfer worden niet ondersteund). [Niet-Ondersteunde Apparaten] Deze app heeft over het algemeen is getest om te werken op alle mobiele apparaten uitgebracht in Japan. We kunnen niet garanderen volledige compatibiliteit met andere apparaten. Als u de Developer Opties in te schakelen op uw apparaat, schakel dan het niet houden activiteiten-optie in geval van een probleem. Bij het titel scherm, een banner toont de laatste KEMCO games kunnen worden weergegeven, maar het spel heeft geen advertenties van 3e partijen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op RPG Miden Tower sinds 06/05/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor RPG Miden Tower (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen RPG Miden Tower. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360