Trucs en Spelcodes: Secret Files 3 (ANDROID / IPHONE)

Trucs en Codes van Secret Files 3 voor ANDROID / IPHONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Secret Files 3: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Secret Files 3. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Pas het niveau van grafische details in het menu opties in het titel scherm als de app niet goed werkt of probeer het opnieuw starten van uw apparaat voor het afspelen om het geheugen te wissen.
********************************************************************************
[VOLLEDIGE SPEL! ER ZIJN GEEN BEKENDE AFLEVERINGEN! Secret Files 3 - Nina en Max terug naar het touch-screen in de follow-up van de Geheime Bestanden met hit-serie. Het langverwachte vervolg viert zijn debuut in de App Store, en heeft een volledige update. De mobiele versie komt met een nieuwe HD-graphics, voice-over en animatie!]

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Secret Files 3 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360