Trucs en Spelcodes: Waking (PC / XBOX ONE)

Trucs en Codes van Waking voor PC / XBOX ONE waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Waking: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Waking. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

ONTWAKEN nodigt u uit om te beginnen aan een epische, emotioneel avontuur in je onderbewustzijn. Opgesloten in de duisternis van een coma, moet u om te vechten in een droom tegen je eigen persoonlijke demonen, in een poging om wakker te worden. De overhand te krijgen tegen de krachten van de duisternis, dat u invoert in de geleide meditaties, waar u het verzamelen van uw beste herinneringen aan de mensen die je lief is. Dit maakt het ONTWAKEN van de meest persoonlijke game ooit gemaakt. De presentatie van een hoge uitdaging van de strijd en de enorme wereld wachten om ontdekt te worden, VIGIL een beroep op fans van de anime, zoals actie games en role-playing games.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / XBOX ONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Waking (PC / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Waking in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360