Trucs en Spelcodes: There's a Butcher Around Pro (ANDROID / IPHONE)

Trucs, Codes en Geheimen voor There's a Butcher Around Pro op ANDROID / IPHONE. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

There's a Butcher Around Pro: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor There's a Butcher Around Pro.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Er is een Slager, een brutale hide & seek. Bill the butcher is ontsnapt uit het gesticht en is op zoek naar nieuwe slachtoffers.
Tijdens het spel heb je om te zoeken naar een plek om te verbergen, te onthouden dat je vrienden ook probeert te verbergen van de slager. Elke ronde, Bill the butcher, die kiest voor een plek om te onderzoeken, ze zijn goed verborgen?
De belangrijkste doelstelling is om de laatste overlevende te zijn, om het vinden van de beste plek om te verbergen. Het spel bevat een klimaat van angst, spanning, en een heleboel bloed, in aanvulling op een aantal verwijzingen naar onze smaak.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ANDROID / IPHONE en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 16/05/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor There's a Butcher Around Pro (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor There's a Butcher Around Pro, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360