Trucs en Spelcodes: Spara bolle (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Spara bolle voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Spara bolle: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Spara bolle. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De leukste beer van het verhaal komt er aan!!! Dit is een episch spel, spannende levels van continu. Wat is meer, deze het ontspruiten spel bubble gratis! Hoe om te Spelen: - Doel en het spel van bubbels waar je wilt schieten de bubble. Groep van 3 of meer bubbels om ze te laten barsten. - Alle bubbles op het scherm te krijgen naar een nieuw niveau. - De minder beweegt je door een level, hoger de score u zult krijgen. - Aan het einde van het spel,u zal worden beloond met munten op basis van de score. de hoogste score die je hebt, hoe meer geld zal worden toegekend. - Aan het einde van het spel,kunt u kiezen voor de val van de bubbels om de hoogste score Kenmerken: + eenvoudig in gebruik, maar veel plezier. + Prachtige speciale effecten en mooie beelden. + Verschillende rollen jurk + Vele interessante objecten in de scène te verplaatsen van het spel in een haast + Een combinatie van meer bellen + Geen wifi kan ook spelen als je van bubble schieten spel,de moeite waard een keer te proberen. Laten we spelen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Spara bolle sinds 18/05/2020, op de consoles ANDROID / IPHONE. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Spara bolle (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Spara bolle op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360