Trucs en Spelcodes: Love Academy (ANDROID / IPHONE)

Alle trucs en codes van Love Academy voor ANDROID / IPHONE die in omloop zijn!

Inleiding

Love Academy: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Love Academy. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Het is zover! U erin geslaagd om de meest prestigieuze universiteit ter wereld! Is dat niet een droom? Maar waarom verlies ik de grond als ik denk aan de duizenden uren die ik moet doen? Toen ik stel de enorme stapels boeken, het aantal nachten doorgebracht in de bibliotheek, en als ik terugdenk aan de verantwoordelijkheid op mijn schouders... en U in staat zullen zijn om te gaan! Je kunt het! U kunt dat doen?
Maar wat gebeurt er als het college is niet alleen een plek waar je veel van de kennis, maar ook een plek waar je de mooiste ervaringen in je leven? Wat als studeren is niet alleen het leren van dingen, maar ook de partijen! En, natuurlijk, de communicatie met mooie meisjes? Wat als de leraren zijn geen toezichthouders, die zijn het bewaken van de voortgang van de zorgeloze studenten, maar intelligente en mooie vrouwen, klaar om u te helpen in elke situatie? Dat klopt! De tijd doorgebracht in het college is altijd prachtig en onvergetelijk, want hier kunt u mensen ontmoeten die je maakt vrienden voor het leven. Dan maak je de meest waanzinnige en verbazingwekkende dingen. Dan zal je uiteindelijk uitgegroeid tot een volwassen en, wie weet, misschien vind je je grote liefde? Ok, nu kan ik niet wachten om te beginnen, toch? Wees niet bescheiden, je kunt alles zien in je ogen. Maar je slim genoeg bent om lessen bij te wonen en tijd doorbrengen in de gemeenschap van de charmante vrouwelijke studenten? Heb je de moed om te vragen voor een date van een prachtige schoonheid, als u het leren van wiskunde? Denk je dat het mogelijk is om slijtage van de twee hoeden en combineren van de studies en het persoonlijke leven? Dan moet je al je intelligentie, doorzettingsvermogen en charme. En een beetje een gevoel voor humor natuurlijk. Eigenschappen van het spel: - Kleurrijke locaties en personages - Interessante activiteiten - Spannende Gameplay -Verleidelijke studenten - En nog meer verleidelijke docenten -Een ongewoon verhaal, met een romantische bias Denk je nog steeds dat als dit voor u? Maak je geen zorgen, het is een goede keuze. Ja, het is niet moeilijk: je ontmoet een leuke student of docent, start een eenvoudig gesprek, toon uw beste eigenschappen, en dan werkt het! Het heeft niet gewerkt? Dan hulp bieden of om een cadeau aan het meisje. Vervolgens, ga er dan voor! En een aangenaam schooljaar toe!

Love Academy is gepubliceerd op 19/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Love Academy (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Love Academy, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360