Trucs en Spelcodes: Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti (ANDROID / IPHONE)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti voor ANDROID / IPHONE, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Dit intrigerende mysterie spel geeft je de mogelijkheid om objecten te vinden of bijpassende edelstenen in een rij te gaan in een verhaal vol wendingen, gelegen in het schilderachtige landschap van de Caribische zee. Kies hoe om te spelen op een bevlieging: een verborgen object of de match-3 gelieve uw voorkeuren en interesses. Start uw gedachten-geweldige reis naar de zee nu!
Captain courageous Aimee, een vogel met de naam Vergilius en een janhagel bemanning van de flamboyante karakters neem een fascinerende reis door de Caribische eilanden te lossen Aimee ' s familie mysterie. Helpen bij het vinden van de verborgen schatten van de zand-stralen match-3 puzzels of ontrafelen verborgen-object scènes en complete spannende quests, terwijl het verstoren van de snode plannen van piraten. Ze zijn op zoek naar een kostbaar iets, maar blijkbaar moeten ze een stuk van een mysterieuze kaart die Aimee en dat, onbewust, heeft in zijn familie medaillon – het enige wat hij heeft achtergelaten van zijn moeder. Houd Aimee uit het gevaar, het verkennen van de poort van de stad en ontdekken de waarheid over wat er echt is gebeurd aan Aimee ' s ouders!
Wat je te wachten staat in de Verborgen Schatten:

Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti is gepubliceerd op 22/05/2020 voor ANDROID / IPHONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Op dit moment hebben we geen trucs. Misschien is het te vroeg, in het geval dat het spel niet uitgekomen is. Of er zijn gewoon geen trucs ontworpen voor dit spel en geen enkele gebruiker op het net heeft een manier gevonden om vals te spelen Hidden Treasures: Oggetti nascosti e abbinamenti. E-mail ons als je trucs nodig hebt voor dit spel. We zullen ons best doen om ze te vinden.
Cherri Andrea640360