Trucs en Spelcodes: Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

VOOR DE MIDDELEN, BREID JE BOERDERIJ, GROEI EN VOEDEN VAN UW FAMILIE OM JE DOOR DE KOUDE WINTER!
In Centraal-Europa, aan het einde van de middeleeuwen, de beschaafde wereld is herboren na jaren van schaarste. Alle boeren die willen een beter leven en willen ze produceren meer en meer eten!
Kiezen voor een baan in de stad te krijgen van bronnen en het verbeteren van uw houten hut van een boerderij in steen! Ploeg de velden, de zaadjes en bak het brood in de klei-oven! Om nog meer te eten, kunt u vinden schapen, varkens of koeien in de stad en bewaar ze in hokken voor de fokkerij. Wanneer uw bedrijf is groot genoeg, het is tijd om na te denken over het krijgen van een baby! Uw kinderen zullen een grote hulp zijn taken, hoe zij groeien! Vergeet niet om voedsel op te slaan voor de winter te komen in elke ronde of u zal worden gedwongen om te bedelen! U kunt ook kiezen om te specialiteiten en verbetering te profiteren van de andere boeren!

Dit spel is uitgebracht op 22/05/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ANDROID / IPHONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Agricola: edizione aggiornata - Il gioco da tavolo (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360