Trucs en Spelcodes: SIMULACRA 2 (ANDROID / IPHONE)

De pagina gewijd aan de trucs van SIMULACRA 2 (ANDROID / IPHONE). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

SIMULACRA 2: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor SIMULACRA 2!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Het vervolg op de gevonden telefoon horror spel, van SIMULACRA. Deze keer met de hulp van de politie, de middelen die je hebt op te lossen en de dood van een jonge beïnvloeder door het herstellen en kijkt door zijn telefoon.
Beschrijving Maya, een dreigende factor van invloed is dood gevonden, en een detective geobsedeerd met vermoedens van vals spel. Zijn telefoon lijkt te worden opzettelijk gewist en zijn de oorzaak van de dood lijkt te zijn... onnatuurlijk. Hij gaf zijn telefoon om het gedrag van een nietgoedgekeurde onderzoek van de politie, en samen het mysterie rond zijn dood.
Was dit een ongelukkige ongeluk of een moord in koelen bloede? Kan het slachtoffer vrienden kunt vertrouwen? Is er iets onheilspellends op de loer in de sociale media? De zaak oplossen voordat er iets gebeurd met Maya... gebeurt het weer.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: ANDROID / IPHONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds ANDROID / IPHONE of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor SIMULACRA 2 (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor SIMULACRA 2, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360